Privatlivspolitik

Hvis du vælger at købe et produkt hos Human Caring, giver du samtidig samtykke til, at vi registrerer relevante oplysninger om dig, for at kunne planlægge et effektivt forløb.

Human Caring overholder gældende lov om at indsamle og gemme personoplysninger (Persondataforordningen art. 6, stk. 1, f samt art. 9, stk. 2, b.). Formålet med loven er at beskytte dig som kunde og klient.

Hvad giver du samtykke til ved afkrydsning af vores betingelser, samt hvad dine rettigheder er i forbindelse med dine persondata:

Human Caring har ved individuel terapi og gruppeundervisning for veteraner forpligtelse til at journalfører dit behandlingsforløb og vil i den sammenhæng registrerer følgende oplysninger om dig:

Kontaktinformation

– Dit oplyste navn, e-mailadresse
– Postadresse, leveringsadresse (hvis den variere fra postadresse), telefonnummer,

betalingsoplysninger og andre relevante kontaktoplysninger.
– Ønsker til aktiviteter i forløbet og aftaletidspunkter.
– Informationer om helbred og evt. diagnoser der er af psykomotorisk og kropsterapeutisk

relevans.

– Videomateriale der indbefatter individuel og fælles optagelser tilhører Human Caring og

kan blive anvendt til undervisning. Kopi af egne personlige optagelser kan rekvireres mod

betaling.
– Beskrivelse af forløbet og strategi af psykomotorisk og kropsterapeutisk relevans.

– Human Caring vil kunne anvende informationer i statistik- eller forskningssammenhæng. Der vil ikke være henvisning til personer, der indgår i dette arbejde.

Formål:
– At kunne sende købs/bookingbekræftelser, påmindelser, nyhedsmail, samt at kunne

komme i kontakt i forbindelse med ændringer og ved aflysninger.
– For altid at kunne planlægge det mest effektive forløb.
– Human Caring opsamler oplysninger om hvilke sider og aktiviteter, der tilgås på

hjemmesiden for at kunne optimere brugeroplevelsen og de ydelser, vi tilbyder.

Alle fagpersoner hos Human Caring har tavshedspligt. Dine oplysningerne vil kun blive delt med danske anerkendte virksomheder i forbindelse med booking, journalførelse og betalingssystemer. Oplysningerne vil aldrig blive delt med en anden tredjepart uden dit ønske og skriftlige accept.
Oplysningerne opbevares i en digital, låst, journal og gemmes i den periode det er relevant for kontaktforløbet. Navn og kontaktinformationer bibeholdes dog i kundekartoteket længere, men altid efter gældende lov.

Du har ret til at bede om at få udleveret en kopi af alle nedskrevne oplysninger om dig selv. Det juridiske grundlag for at behandle disse oplysninger er persondataforordningen art. 6, stk. 1, f samt art. 9, stk. 2, b.

Dine Rettigheder

Human Caring er dataansvarlig for at behandle de omtalte personoplysninger. Du er velkommen til at kontakte os. Er du ikke længere interesseret i, at vi opbevare

dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning om at få dem slettet, derudover har du ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Human Caring
Permatopia 5, 4653 Karise, cvr nr. 38246283
Mailadresse: kontakt@humancaring.dk

Her kan du læse mere om regler, pligter og rettigheder i forhold til persondata: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/

Cookies – Hos Human Caring

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Human Caring
Permatopia 5
4653 Karise
Telefon: 26824600
Email: kontak@humancaring.dk

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.