Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Human Caring cvr nr. 38246283 står bag denne hjemmeside Webshop.

Vilkår for køb af ONLINE ydelser:

Supervision, faglig inspiration, individuel terapi, gruppeundervisning for veteraner og webinars. Leveringen af ydelsen er som registreret i vores bookingsystem. Leveringstiden for video materiale eller anden materiale der tilsendes på mail er 2 til 4 dage.

Der er ingen forsendelsesomkostninger ved køb af online ydelser.

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret i forbindelse med online aktiviteter, skal du kontakte Human Caring senest 2 dage før aktivitetens start på kontakt@humancaring.dk og oplyse, at du fortryder din deltagelse. Herefter vil du få dit fulde beløb retur inden for 7 dage. Fortryder du købet af en online ydelse senere har du fraskrevet din returret.

Betaling
Beløbet vil blive trukket på din konto umiddelbart efter, at du har tilmeldt dig en aktivitet eller købt produktet.

www.HumanCaring.dk modtager som betaling VisaDankort, Mastercard, Visa electron, American Express. Der opkræves INGEN gebyrer på din betaling.

Fortrydelsesret køb:

Du har altid 14 dages fortrydelsesret ved dit køb af fysiske vare på vores hjemmeside. Hvis varen ikke lever op til dine forventninger skal du kontakte os på kontake@humancaring.dk

Reklamationsret
24 måneders reklamationsret – gælder også for afholdte online aktiviteter, hvis du mener, at aktiviteterne ikke har levet op til det lovede. Du skal reklamere inden for rimelig tid og senest 2 måneder efter aktivitetens afslutning er eller materialet er købt.

Fortrolighedspolitik

Human Caring forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Human Caring vil ikke sælge dit navn, adresse, emailadresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden en forudgående aftale og din skriftlige tilladelse.

Afbudspolitik

Aftaler kan senest aflyses 24 timer inden de finder sted.
Der vil blive opkrævet et gebyr på 50% af behandlingsprisen, hvis dette ikke overholdes.
Ved udeblivelse uden afbud, opkræves hele prisen.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.